Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Στα 41 λεπτά ο χρόνος για σεξ στην Ελλάδα!

Ποιος είπε ότι το καλό σεξ απαιτεί οπωσδήποτε πολύ χρόνο; Οπως αποκαλύπτει διεθνής έρευνα, ο κόσμος το ευχαριστιέται όσο περιορισμένος κι αν είναι ο χρόνος του, αποδεικνύοντας πως το ουκ εν τω πολλώ το ευ ισχύει παντού.

Σύμφωνα με έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσίευσε η κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Bild», χρόνος για σεξ υπάρχει πάντα, ακόμη και αν αυτός είναι λιγότερος από μία ώρα.

Η εφημερίδα δημοσίευσε έναν πίνακα με το χρόνο που αφιερώνουν οι κάτοικοι κάθε χώρας στα προκαταρκτικά, τη διάρκεια του... κυρίως πιάτου, αλλά και τη συνολική διάρκεια της όλης ιστορίας, στρογγυλοποιημένη.

Οπως προκύπτει, περισσότερο χρόνο στο σεξ αφιερώνουν οι Μεξικάνοι, με μέσο όρο 45 λεπτά, τα οποία μοιράζουν σε προκαταρκτικά και συνουσία σχεδόν εξίσου. Ακολουθούν οι Ελβετοί, με 42 λεπτά (18,5 και 17,6 λεπτά), ενώ πίσω τους με χρόνο κατά ένα λεπτό λιγότερο βρίσκονται οι Ελληνες με τους Ιταλούς και τους Βραζιλιάνους.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Βραζιλιάνοι αφιερώνουν 19,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 21,4 λεπτά στα υπόλοιπα, ενώ οι Ιταλοί επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία με 20,4 σε κάθε φάση.

Οσο για τους Ελληνες, όπως προκύπτει αφιερώνουν 18,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 22,3 στα υπόλοιπα, χρόνος που σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην έρευνα.

Την πρωτιά έχουν οι Νιγηριανοί, οι οποίοι αφιερώνουν 24 λεπτά, αλλά στη συνολική διάρκεια βρίσκονται στην πέμπτη θέση μαζί με τους Πολωνούς με 39 λεπτά.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Ισπανοί με 34 λεπτά, οι Γάλλοι και οι Ινδοί με 33 λεπτά, καθώς και οι Ταϊλανδοί με 29 λεπτά (12,3 και 16,6), οι οποίοι αν το δούμε διαφορετικά είναι ίσως πιο κερδισμένοι, αφού αξιοποιούν ακόμη και το δεκαπεντάλεπτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: