Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

Σέξυ mouse



Επιτέλους, αγαπητοί φίλοι ήρθε το mouse που όλοι σας ονειρευόσασταν, που το μπλογκ έκανε άνω κάτω όλο το internet αλλά τελικά εντόπισε το πιο σεξουαλικό mouse που μπορούσαμε να βρούμε και σας το παρουσιάζουμε…

Μιλάμε για εξαιρετικής ποιότητας mouse που σας προσφέρει εξαιρετική πλοήγηση και απίστευτα πολλά παιχνίδια φαντασίας.

Ιδανικό για όλους εκείνους που έχουν συνέχεια σεξουαλικές φαντασιώσεις. Το αριστερό και το δεξί κλικ του θα το λατρέψετε αφού, έχει την υφή πραγματικού βυζιού από σιλικόνη, το οποίο μπορείτε να παίζετε μαζί του.

Μπορείτε να του κάνετε όλα τα κόλπα που ξέρετε και εκείνο υπάκουο θα σας πλοηγεί στις σελίδες που εσείς θέλετε δίνοντας ένα άλλος ύφος στις φαντασιώσεις σας. Κάθε σας κλικ πλέον με αυτό το μοναδικό προϊόν είναι κάτι το διαφορετικό. Όσοι το δοκίμασαν το λάτρεψαν και δεν ξεκολλάνε από αυτό.

Επίσης υπάρχει σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Με μεγάλα βυζιά αλλά και μικρά, διάφορους χρωματισμούς string. Επίσης σας δίνετε η δυνατότητα να διαλέξετε από μια τεράστια γκάμα εξαρτημάτων.

Ειδικά σουτιέν και εσώρουχα για το πολυαγαπημένο mouse, σας περιμένουν να διαλέξετε και να βάλετε και εσείς την προσωπική σας σφραγίδα, γιατί δεν λέει να το αφήνετε συνέχεια γυμνό, θα κρυώνει…

Είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το γραφείο σας, αποκτήστε το και εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: