Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Ο "Κάτμαν" ζει και... βασιλεύει!




Εδώ και καιρό ακουγόταν μια πολύ περίεργη «είδηση», που μπορεί να την έχετε ακούσει ήδη κι εσείς - ή ορισμένοι από εσάς. Ποια είναι αυτή; Οτι ο Νίκος Κατέλης, ο περιβόητος «Κάτμαν» του «Je t’ aime», πέθανε!

Αρχικά, αυτή η φήμη έσκασε σαν βόμβα και άρχισε στη συνέχεια να εξαπλώνεται. Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι ρωτούσαν: «Τελικά τι έγινε; Εχει πεθάνει ο Κατέλης ή όχι;» Κάποιοι έλεγαν ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του, έπαθε έμφραγμα και πέθανε, κάποιοι άλλοι ωστόσο ισχυρίζονταν ότι όλα αυτά είναι παραμύθια και πως ο Κατέλης χαίρει άκρας υγείας. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να δηλώσει με σιγουριά τι ακριβώς «παίζει».

Φυσικά, η «Espresso» δεν γινόταν να μην ψάξει αυτό το θέμα... Στην αρχή, όπως είναι φυσικό, σπεύσαμε να επικοινωνήσουμε με το κανάλι του Μπουρναζίου. Εκεί μας διαβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι «ο Κατέλης ζει». Παρ’ όλα αυτά, οι φήμες συνέχισαν να μεγαλώνουν.

Στη συνέχεια μάθαμε ότι ο Κατέλης κατάγεται από το Νεοχώρι Μεσολογγίου και απευθυνθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Εκεί ο αστυνομικός υπηρεσίας μάς είπε: «Ναι, κι εμείς έχουμε ακούσει αυτή τη φήμη, όμως ο Νίκος Κατέλης ζει! Μάλιστα, τον είδαμε πριν από λίγες μέρες στο Νεοχώρι. Ηρθε να δει τη μητέρα του, που είναι κατάκοιτη. Είχαν αναστατωθεί και οι δικοί του άνθρωποι από αυτή τη φημολογία, αλλά μόλις τον είδαν στο χωριό κατάλαβαν ότι πρόκειται απλώς για μια φήμη».

Στην προσπάθειά μας να βρούμε τον ίδιο τον Νίκο Κατέλη, απευθυνθήκαμε σε φίλους του από την εκπομπή, προκειμένου κάποιος να μας δώσει το κινητό του τηλέφωνο. Κανείς όμως δεν ήθελε να μας το δώσει, σεβόμενοι προφανώς τους όρους και κανονισμούς που έχουν τεθεί από την παραγωγή για όσους συμμετέχουν στην εκπομπή «Je t’ aime». Μας είπαν, ωστόσο, ότι «κι εμείς το ακούσαμε και αναστατωθήκαμε. Τον πήραμε όμως τηλέφωνο και είδαμε ότι πρόκειται απλώς για φήμη, δεν είναι αλήθεια».

Στη συνέχεια αποταθήκαμε στον δήμαρχο του Νεοχωρίου, Αντώνιο Αλεκρά, και τον ενημερώσαμε γι’ αυτή την περίεργη «είδηση». Εκείνος μάς... διέκοψε λέγοντας: «Ο Νίκος ζει και βασιλεύει! Κι εγώ άκουσα πριν από λίγες μέρες αυτή τη φήμη, τον είδα όμως - και μάλιστα έκανε ποδήλατο! Η μητέρα του πάντως έχει πρόβλημα, είναι άρρωστη λόγω κάποιου κινητικού προβλήματος».
Και όταν επισημάναμε στον κ. Αλεκρά ότι προσπαθούμε επί ώρες να πετύχουμε τον Κατέλη στο σταθερό του τηλέφωνο, αλλά δεν μπορούμε να τον βρούμε, εκείνος μας ξεκαθάρισε: «Ο Κατέλης δεν είναι εδώ τώρα. Εχει πάει, μαζί με τη μητέρα του, στην αδερφή του».

Thanks to mdaskal